Auto
A stílusnak nyitott tér
A semmi mással össze nem téveszthető stílus meglepően praktikus is lehet, a funkcionalitás pedig figyelemreméltóan vonzó formát is ölthet.


A MINI Clubvan Concept ezen első pillantásra összeegyeztethetetlennek tűnő tulajdonságokat ötvözi egyéni formában, egy - a prémium kisautók szegmensében - mindeddig egyedülálló koncepció számára nyitva meg az utat.

A karakteres "MINI Feeling" ezzel a mindennapi élet egészen új területein jelenhet meg.
E tanulmány elsősorban a vezető és az első utas ülése mögött kialakított zárt raktere, illetve szintén zárt borítással kiváltott hátsó oldalablakai tekintetében tér el a MINI Clubman modelltől. A MINI Clubvan Concept a céges illetve a szabadidős alkalmazások során egyaránt új lehetőségeket kínál. Ahol például egy-egy üzleti tevékenység vásárlóköre, termékkínálata és raktér-igénye a stílus területén is egyaránt különleges igényeket fogalmaz meg, szállítójárműként is ideálisnak bizonyulhat a prémiummodellek alkalmazása. Divattervezők, művészeti galériák és rendezvényszervezők járműveként például különösen kedvező benyomást keltene egy MINI Clubvan Concept stílusú modell, akárcsak mondjuk egy fotós sokoldalú autójaként, aki munkája során fényképező- és világítástechnikáit, míg szabadidejében méretes sporteszközeit szállíthatná vele.
 
HIRDETÉS:ajándék gyereknapra!

 
  
A mindössze két ülés széles körű mindennapos alkalmazhatóság számára nyit bőséges rakteret, ami egyben az egyéni kialakítási lehetőségek palettáját is jelentősen bővíti. A MINI Clubvan Concept raktere különösen következetes módon alkalmazza a "minimális alapterületen maximális beltér" már a klasszikus Mini esetében is hatékonyan érvényesített alapelvét. A raktér a kétszárnyú hátsó ajtótól egészen a két ülés mögött húzódó válaszrácsig nyúlik, sík padlózata pedig a beltér teljes magasságát kihasználhatóvá teszi. A raktér térfogatának pontos mérete ennek megfelelően még a MINI Clubman maximális értékeit is felülmúlja.
 


 
A beltér kényelmes elérhetőségét a vezető és az utas ajtaja, a kétszárnyú hátsó ajtó, valamint az ellentétes irányban nyíló jobb oldali "Clubdoor" teszi lehetővé
 
Akárcsak a MINI Clubman, a MINI Clubvan Concept szintén egészen különleges ötajtós modell. A beltér kényelmes elérhetőségét a vezető és az utas ajtaja, a kétszárnyú hátsó ajtó, valamint az ellentétes irányban nyíló jobb oldali "Clubdoor" teszi lehetővé. Utóbbinak köszönhetően a kisebb tárgyak oldalról is kényelmesen be- illetve kirakodhatók.
 

 
A raktér a kétszárnyú hátsó ajtótól egészen a két ülés mögött húzódó válaszrácsig nyúlik
 
A bőséges térkínálat a legkülönfélébb módokon használható ki. Elsősorban a munkaalkalmazások során lehet hasznos a raktér egészen egyéni kialakítása, amely igényre szabott rekeszekben és polcokon teszi lehetővé a szerszámok, eszközök és áruk biztonságos és áttekinthető elhelyezését. A funkcionalitást a raktér hátsó részén elhelyezett 12-voltos csatlakozó aljzatok fokozzák tovább.

Mini Camping elképzelések:



Forrás:nepszava.hu
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.




© 2010 miskolciharsona.hu