Sport
Három kvótában bízik Harcsa Zoltán
Megjelent: 2012.04.17. 06:26|Frissült: 2012.04.17. 06:32
A már olimpiai résztvevőnek számító miskolci ökölvívó, Harcsa Zoltán szerint három magyarnak van leginkább esélye a törökországi olimpiai kvalifikációs tornán.
Bacskai Balázs, Szellő Imre, Darmos József, Kalucza Norbert, Ungvári István, Nagy Krisztián, Bernáth István – ők szerepelnek a trabzoni ökölvívó tornán, amelyen még ki lehet harcolni a londoni szereplést.
 
Szellő, Bernáth és Bacskai is jól kezdett, mindenki bízik a jó folytatásban. Például az itthon drukkoló Harcsa Zoltán, aki már londoni résztvevőnek számít a 75 kilogrammosok között.
 
„Mindent figyelek, ami velük történik, még a pihenőnapon is tudtam, mit csinálnak éppen. Szeretném, ha minél többen csatlakoznának hozzánk. Szerintem három embernek van igazán esélye, Bacskai Balázsnak, Szellő Imrének és Darmos Józsefnek. Reális esetükben az olimpiai részvétel" – mondta Harcsa az utolsó kvótaszerzési tornáról.

HIRDETÉS:

 
 
A miskolci bokszoló májusban a szerbiai Belgrad Winner elnevezésű tornára hivatalos, ahol tavaly bronzérmes lett, majd jön számára is a Papp László emlékverseny, amely egy igazi erőfelmérő torna lesz a csapat számára London előtt.
 
Arra a kérdésre, vajon a közvélemény mit gondol az ökölvívók és az olimpia kapcsolatáról, Harcsa Zoltán így válaszol: „Szerintem a bokszolók mérkőzéseit megnézik az emberek, de semmi több. Olyan lehet ez nekik, mint nekem a sakk, elnézegetem, mert nem értek hozzá. Persze ettől még sokan szeretik, és szeretném is, ha szurkolnának nekünk. Korábban bíztam benne, hogy a kézis lányok is kijutnak Londonba, de ez nem jött össze. Így is sokan leszünk, és mivel mindenkinél hullámzó a teljesítmény, nem lehetés nem is szeretnék előre jósolni. Azért optimista vagyok" – mondta a Sport24-nek Harcsa Zoltán.
  
 
Szerző: Dobos Sándor 

Forrás: sport24.hu


További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu