Auto

Áprilisban az Opel adta el a legtöbb autót Magyarországon !

Budapest/ Kiemelkedő hónapot zárt áprilisban az Opel Magyarországon: a márka mind személyautó eladásokban, mind pedig az összesített személyautó-kishaszonjármű értékesítésben első lett úgy, hogy messze felülmúlta a piac növekedését. Ezzel a teljesítménnyel az Opel a személyautó eladásokban éves összesítésben is átvette a vezetést.
 Áprilisban az autópiac folytatta az év eleje óta tapasztalható pozitív trendet. A személyautó eladások 8.8%-al nőttek a tavalyi év első négy hónapjához képest, az összeladás ennél is jobb képet mutat, ott a növekedés 12.4%-os. Az Opel ez utóbbiban kétszer nagyobb, közel 24 százalékos növekedést mondhat magáénak, míg a személyautók piacán kiemelkedő 28.5%-os növekedést produkált és a tavalyi év hasonló időszakához képest 1.73%-al növelte piaci részesedését.

Kovács Tamás, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, hogy az eddigi Opel eredmények hozzájárulnak a márkát körülvevő ünnepi hangulathoz. Az Opel ugyanis az idén ünnepli magyarországi hivatalos jelenlétének huszadik évfordulóját és nem egészen két hét múlva, május 14-én közös ünneplésre várja a márka barátait a Hungaroringre.

Kovács Tamás a következőket mondta: „A május 14-i Opel családi napon múlt, jelen és jövő találkozik: az első Opel autó, az 1899-es Lutzmann, a világrekorder Rak 2 rakétautó vagy a közel százéves legendás versenyautó, a „Zöld Szörnyeteg” az Opel gyűjteményéből érkezik. Magyar gyűjtőktől várunk több tucatnyi veterán Opelt, köztük a most százéves és tökéletesen működő Opel Torpedo-t. A jelent az Opel teljes mai modellpalettája képviseli, a jövőt pedig a Magyarországon most debütáló elektromos hajtású Ampera!”

A május 14-i Opel családi napot kicsiknek és nagyoknak szóló játékos, színes, szórakoztató programok teszik teljessé: A szinpadi fellépők között ott lesznek többek között a Csillag Születik tehetségkutató TV műsor döntősei, a Bojtorján együttes, az Irigy Hónaljmirigy – és még sokan mások. A Hungaroring aszfaltcsíkján kerékpárosok, motorosok,  Astra kupás versenyautók tartanak bemutatót, felvonulnak az elmúlt 100 éve legendás Opeljei és lesz Opel szépségverseny is. Az Opel családi nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött:  a www.legendak.com oldalon lehet jelentkezni és ott a részletes program is megtalálható. El lehet jutni a regisztrációs oldalra az Opel Magyarország honlapjáról (www.opel.hu) illetve az Opel Magyarország Facebook oldaláról (http://www.facebook.com/OpelHU) is. A program része, de külön regisztrációhoz kötött az esti Tankcsapda koncert. 

Az Opel autóit megvásárolhatja az Opel Barcikánál
3700 Kazincbarcika Irinyi J. u. 1.
www.opelbarcika.huTovábbi képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu