NYOMTASS TE IS!
Már 1000 faluba jutott el a Nyomtass te is! hetilap 
Elértek az 1000. faluba a Nyomtass te is! mozgalom aktivistái – jelentette be L. László János, a hetilap főszerkesztője Székesfehérváron, ahonnan délelőtt közel száz ember indult el, hogy elvigye a környező kistelepülésekre az újság legfrissebb számát.
Az egy A/4-es lap két oldalára nyomtatott kis újság immár négy és fél éve minden héten megjelenik és azokat a híreket viszi el a falvakba, amelyeket a kormány szeretne elhallgatni az ott élők elől.
 
Ezen a hétvégén Fejér megye mellett Hajdú-Biharban, Nógrádban és Pest megyében is szerveztek hasonló közös újságterjesztést: egy-egy helyszínről 50-100 aktivista indult a környező falvakba.
 
Szombaton Vácszentlászlóval eljutottak az 1000-dik faluba a mozgalom aktivistái. Szeretnék elérni, hogy február közepétől ezeken a településeken tartósan, minden héten jelen legyenek. Ehhez a jelenlegi 1600 aktivista számát minimum meg kell duplázni. Ezért várnak minden jelentkezőt, olyanokat is, akik a választásokig akár csak egy délelőttöt rá tudnak szánni erre a munkára. Regisztrálni a szervezet honlapján lehet: www.nyomtassteis.hu/jelentkezes
 
Bejelentette azt is, hogy a jövő héten 106 féle újságot készítenek a 106 választókerületben, amellyel az ellenzék közös képviselőjelöltjének aláírásgyűjtési kampányát kívánják támogatni. Mivel a kormányzat kezében lévő médiabirodalom továbbra is blokkolja az ellenzékkel kapcsolatos híreket, feladatuknak érzik segíteni, hogy a választók április 3-án valós információk alapján hozhassák meg döntésüket. 
 
Szabadon felhasználható sajtóközlemény
A nyomtassteis.hu honlapon megtalálható valamennyi lapszám.
A Facebook.com/nyomtassteis FB-oldalon található képek illusztrációs céllal szintén felhasználhatók.
 
Kiadta: a Nyomtass te is! mozgalom
További információ:
L. László János, alapító-főszerkesztő
30 8577122
  

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu