Aktuális
DK
Adja oda a kormány a beígért támogatást a vendéglátósoknak!
Üzengetés és fenyegetőzés helyett a kormány adja oda a beígért támogatást a vendéglátósoknak - mondta a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.


 
    Varju László a DK közösségi oldalán közzétett videóban érthetőnek nevezte, hogy a vendéglátósok egyre gyakrabban és egyre elkeseredettebben nyilatkoznak a koronavírus-járvány miatti lezárásokról.
    Azt mondta: attól, hogy a miniszterelnök a Kossuth rádióban "szankciókat harsog", az operatív törzs türelmet kér, a többi kormánytag pedig "sugárban hazudik", nem fogják túlélni a vállalkozók a válságot.
    Varju László úgy fogalmazott: a koronavírus-járvány kitörése tavaly az egész világon sokkolóan hatott, a hirtelen jött leállás és veszélyhelyzet "ismeretlen élmény volt" a mai kor embere számára. De a felelős kormányzatok Európa-szerte képesek voltak gyorsan reagálni, hogy megmentsék a csődtől a vállalkozásokat és a munkavállalókat - tette hozzá.
    A DK politikusa példaként említette a segítségre a bértámogatást. Magyarországon azonban már maga a támogatás igénylése is "kész akadálypálya", de rengeteg panasz érkezik "bennragadt húszmilliárdnyi támogatásról" is - emelte ki.
 
 
Forrás:MTI 2021. január 30., szombat 12:36
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu