Aktuális

Reményeim szerint

/Egy egyszerű szájmaszk!/

Reményeim szerint egyszer vége lesz ennek a járványnak és az élet visszakerül a rendes kerékvágásba.

Reményeim szerint, ha ez realizálódik –az illetékesek főleg-, minden érintett levonja majd a ráeső tanulságot és elgondolkozik azon, miért is kerültünk ebbe a kilátástalannak tűnő helyzetbe.

Hogyan történhetett meg, hogy kiszolgáltatottá váltunk, mindennek és mindenkinek?

Hogyan történhetett meg, hogy a világ térdre borult egy egyszerű vírus előtt, a huszonegyedik században a technikai forradalmak mindennapjaiban, amikor a tudományok soha nem tapasztalt fejlődése már-már a csillagos ég?

Kezdjünk el gondolkodni és beismerni azt a tényt, hogy itt már a lózungok, a politikai célok hajhászása, a felszínes szavak, az időt rabló hazugságok, a becstelenségek, a pitiáner cselekedetek, a kivagyiság, az elvtelen haszonlesők időszaka régen lejárt. Most Itt az idő- talán ez az utolsó pillanat-, hogy a változások azonnali szükségességét komolyan fogjuk fel.

Reményeim szerint egyszer ennek az egész rémálomnak vége lesz és a több mint hétmilliárd ember a Földön elkezdi a másképp gondolkodás ösvényét járni.

Reményeim szerint az új világ az élhetőbb, empatikus kövekkel kirakott ösvényén indul el, a szeretet útjára bölcsen rátalálva.

Ha hisszük, hogy ez nem utópia, már le is raktuk az első nagyon fontos követ az új világ fundamentumába. Ha mindenki hozzá veti a saját magját az már biztosan a valóság talaján fog terméssé válni.

A változás mindig lenn kezdődik! Igen, itt nálunk, a saját testünkben-lelkünkben. Fizikailag és szellemileg! Bátran készüljünk rá, töretlenül higgyünk benne és most kezdjünk hozzá. Ne húzzuk az időt! Még ma!

ITT és MOST!

Ne várjunk arra, hogy még egy egyszerű maszkért és lélegeztető gépért is sorban álljon a világ Kína előtt!

Ne várjunk arra, hogy más oldja meg a mi problémánkat!

Változzunk és változtassunk! Higgyünk-bízzunk magunkban és egymásban!

Fogjunk hozzá!

 

Ocsenás Gábor

EURÓPA Magyarország Miskolc 2020-05-09 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu