Sport
Foci! Foci! Tarka!
EDZŐVÁLTÁS A DVTK LABDARÚGÓINÁL!Szombaton a Paks elleni labdarúgó mérkőzésen már Szentes Lázár irányítja a diósgyőri labdarúgókat.
 


 
Hétfőn felmentették vezetőedzői tisztsége alól Benczés Miklóst és pályaedzőjét Vitelki Zoltánt.
A Siófok elleni vereség felszínre hozta azokat a problémákat, melyek a klub vezetése szerint már régóta halmozódnak. A klub ügyvezetője közös megegyezéssel bontotta fel a szerződéseket és az utánpótlás területén ajánlott fel feladatokat Bencéséknek, melyet mindketten elfogadtak.
A váltás nem volt tervbe véve, a hír derült égből villámcsapásként érte a közvéleményt.
Szentes, aki DVTK szakmai igazgatója nyolc mérkőzésre kapott megbízást a vezetőedzői feladatok ellátására.

HIRDETÉS:Szeret játszani? Katt a sorsolásért!

 
Nyilatkozata szerint támadóbb, harciasabb, erőtől duzzadóbb, a végletekig küzdő csapatot kíván pályára küldeni már a szombati bajnokin is.
A klub vezetése a következő szezontól olyan külföldi, idegennyelveket jól beszélő, élvonalba tartózó labdarúgó edzőt kíván szerződtetni, kivel a Diósgyőr képes a nemzetközi porondra is kilépni.
 
A jelenlegi szakvezetés elismerve ugyan Benczés Miklós kiválló munkáját a klubnál, a megnövekedet feladatok teljesítését már nem vele képzelik el.
 
Reméljük az érintettek jó döntést hoztak és az idő, no meg a bajnoki táblázaton elfoglalt helyezés, majd őket igazolja. Bízzunk benne!
 
Hajrá Diósgyőr!
Hajrá DVTK!
 
 
Ocsenás Gábor  

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu