Kultur

Pézsmapimpő és a Varázslatok

Irta: Illés Adrienn, Illusztrálta: Keresztény Lilla, Társasjáték: Ocsenás Gábor

Nagysikerű mesekönyv bemutató!

 Illés Adrienn immár harmadik mesekönyvét mutatta be a II. Rákóczi Ferenc megyei könyvtárban 2020.január 24.-én 14 órától az Ex-Imp könyvkiadó és csapata. Az interaktív mesedélutánon, több mint száz általános iskolás gyermek, tanár és szülő vett részt, zsúfolásig megtöltve a könyvtár nagytermét.


 A Kiadó, Ügyvezető/EX-IMP Kft/                          az Író                                                  a Konferansz

A különböző fajta üdítők, a „hamuba sült” pogácsák garmada, a zsákbamacska, az emléklapok mind-mind a rendezvény olyan kellékei voltak, amik fokozták a gyerekek szereplési vágyát és oldották a színpadi előadással járó feszültséget.


A Miskolci Görög Katolikus Általános Iskola 3/a osztálya, a Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola 1/ A és a 4/A osztálya, valamint a Nyékládházai Kossuth Lajos Általános Iskola 2/b osztálya tanulói a mesekönyv egy-egy fejezetét elevenítették meg, díszletekkel, jelmezekkel kiegészítve a  szöveghűen, emlékezetesen előadott történeteket.

A narrációs részletek tolmácsolása, Baróczi Ódri, Baróczi Anna, Ferenc Adél és Miskolczi Hunor tolmácsolásában okozott igazi élményt a közönségnek. Ladányi Dominik és Bencze Enikő, Ocsenás Gábor gyermekverseit adta elő és méltán kaptak hatalmas tapsot.


Körösy Csaba moderátor-műsorvezető zárszavában jelezte, hogy tekintettel az érdeklődésre és a sikerre,- melyet a mosolygós arcokon túl a vastapsok is jeleztek. 


          
 Folytatás még ebben az évben várható, Illés Adrienn következő könyvének megjelenésekor.                        Az Illusztrátor                                                                              az Író                                                                                       

Az írónő dedikálása zárta az emlékezetes mesedélutánt. 

Az eseményről a fotókat Andy Fotó készítette.

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu