Kultur
Omega koncert Gyulán
A Creedence Clearwater Revival együttessel koncertezik az Omega Gyulán.
Az amerikai Creedence Clearwater Revival együttessel tart közös koncertet május 4-én Gyulán az Omega együttes - közölte a zenekar énekese szerdán gyulai sajtótájékoztatóján.


 
    Kóbor János elmondta, hogy a tengerentúli zenekar tagjaihoz régi barátság fűzi az Omegát. A két együttes teljesen eltérő stílusban játszik, éppen ettől lesz érdekes a gyulai koncert. 
    A Creedence-ről szólva azt emelte ki, hogy a világhírű zenekar a 70-es években szinte hetente újabb és újabb számokkal vezette a slágerlistákat.
    A mostani koncerten a vendégzenekar retro műsorral fog jelentkezni, amelyhez az Omega nagy slágerei társulnak. A különlegesnek számító koncertről filmfelvétel is készül. 
    A magyar zenekar idei koncertsorozatának a gyulai lesz az első szabadtéri fellépése a Vár előtti téren, hiszen a most zajló Tűzvihar nevű koncertsorozat keretében általában sportcsarnokokban lépnek fel.
    A gyulai koncertről szólva Görgényi Ernő, a város polgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: a fürdőváros számára rendkívül fontos, hogy gazdag kulturális élettel és színes fesztiválokkal fogadják a városba látogató vendégeket.
 
 
 
 
Forrás:MTI 2019. március 27., szerda 16:00
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu