Aktuális
Fidesz-kongresszus - LMP
A kormány képtelen a problémákat kezelni!
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke a párt XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. Orbán Viktort egyhangúlag, 1358 szavazattal választották újra pártelnöknek. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


 
    Budapest, 2017. november 12., vasárnap (MTI) - A jelenlegi miniszterelnök beszéde csupán egy újabb gyenge próbálkozás volt arra, hogy elfedje: kormányzása képtelen a 21. század problémáit kezelni - reagált a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje a Fidesz vasárnapi kongresszusán elhangzottakra.
 
    Szél Bernadett MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az elmúlt hét évben Orbán Viktor kormányzása rossz béreket, leépülő oktatást, lerobbant kórházakat és soha nem látott korrupciós mélységet hozott Magyarországnak.
    Amennyiben az LMP kormányra kerül, megújítja Magyarországot, az LMP a Fidesszel ellentétben ugyanis nemcsak beszél a magyar munkavállalókról, hanem velük együtt és értük dolgozik a tisztességes megélhetésért - olvasható az ellenzéki párt közleményében.
 
 
Forrás:MTI 2017. november 12., vasárnap 19:15
  

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu