Sport
Foci! Foci! Tarka!
DVTK-Újpest 1:0


Március 24.-én 17.30-kor indult útjára a labda a diósgyőri stadionban a labdarúgó NB1 21. fordulójában.
 
A szinte teltházas mérkőzésre kiváló tavaszi időben került sor.
Volt itt minden. Zászlóerdők, nagydob, kisdob, kereplő, nádi hegedű, hangorkán, buzdítás, pfujolás, néma csend, hideg sör és még rengeteg egyéb dolog, mely elengedhetetlen egy rangadón.
A közönség jelesre, a csapatok közepesre hozták a mérkőzést.
 
Az első félidő csapkodó játékot, 2-3 Ujpest helyzetet,hatalmas küzdelmet és kifejezetten gyenge játékot hozott. A közönség azonban nem adta meg magát. A "hangosbeszélő" jókor jó ütemben rázta fel a publikumot és a hazai csapatot, s talán enek is tudható be, hogy az eredményjelző gólnélküli állást mutatot a félidőben.

Hirdetés, katt a képre az ajándék sorsolásért!

 
A második félidőben aztán összekapta magát a Diósgyőr, és már szervezettebben, gólratörőbben kezdet focizni. A céltudatosabb játéknak meg is lett az eredménye. Tisza jobboldali begurítását Fernandó úgy tíz méterről elegánsan a jobb sarokba lőtte.
A legjobb védekezés a támadás elvét a DVTK további játéka jól példázza. Támadott a Diósgyőr, nem engedte levegőhöz jutni a lilákat, s így sikerült a nagyon fontos három bajnoki pontot begyüjteni.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a DVTK megérdemelten győzöt egy góllal az Újpest ellen. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az az egy gól részben a szurkolóknak köszönhető!
 
Hajrá Diósgyőr!
 
Hajrá DVTK!
 
 
Ocsenás Gábor
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu