Sport
       DKSK-BEAC
Szombat 18h Budapest
Ocsenás Barbarával a DKSK-MISI női kosárlabdacsapat csapatkapitányával, már hosszú évek óta tegeződünk, hiszen ő unokáim édesanyja!

Mikor a két kis unokámat, Emmát és Mónát arról kérdeztem, hogy vajon ki fog nyerni szombaton, a hároméves szinte ordította, a kisebbik a fele annyi idős pedig a fülembe súgta: Anyáék! 
Legyen úgy! Én is így szeretném, no de hát kérdezzük meg az illetékest is.
 
Szóval Barbi, ki nyer szombaton? 
 
Természetesen mi!
 
Az alapszakaszban kétszer is sikerült legyőznünk a BEAC-ot, de megjegyzem egyszer sem volt könnyű feladat. Nagyon oda kellett figyelni mindenre, és igencsak összeszedetten kellett játszanunk ellenük. Az NB1 A csoport alapszakasz 9-12 helyéért folyó párharcban két mérkőzést kell megnyernünk a siker érdekében. Remélem, hogy harmadik mérkőzésre nem kerül sor. Bízom, hogy 2:0 ra hozzuk a párharcot.
 
Most Budapesten kezdünk, mivel rendezvény miatt a miskolci sportcsarnok foglalt ezen a hét végén. A visszavágóra március 31.-én szombaton viszont már hazai környeztedben játszunk.
Ha véletlenül a két mérkőzés után 1:1 a mérkőzés állása, úgy április 8.-án vasárnap lesz a mindent eldöntő ráadás, hazai pályán, Miskolcon a sportcsarnokban 18 órai kezdettel.
Szóval szorítsatok értünk!
 
Köszönöm a tájékoztatást, és ígérem, ha Budapestre nem is tudjuk elkísérni a csapatot, a jövő heti mérkőzésen, ott leszünk a sportcsarnokban! 
 
Hajrá DKSK!

Hajrá Barbi!


Ocsenás Gábor
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu