Sport
Foci! Foci! Tarka!
Lombard Pápa TFC-Diósgyőri VTK 1:2

Március 17.-én szombaton délután a labdarúgó NBI 20. fordulójában kellemes tavaszi fociidőben a Pápa vendége volt a DVTK. A gyönyörű idő, a fontos bajnoki pontok megszerzésének lehetősége sem csigázta fel annyira sem Pápa városának szurkolóit, hogy a kiesés ellen harcoló hazai alakulatot a helyszínen buzdítsák, hiszen a találkozóra még ezer szurkoló sem volt kíváncsi. A Diósgyőr csapatát, mintegy 100-150 fő kisérte el a hosszú útra, hogy tanúja legyenek a DVTK idei első idegenbeli győzelmének.

Hirdetés, katt a képre az ajándék sorsolásért!

 
A Diósgyőr az első félidő 26. percében tizenegyesből, Luque révén szerzett vezetést. A második félidőben Tisza a 76 percben akciógóllal ragadttata tapsra a vendég szurkolókat. A 88. perc hozta a szépítést a hazaik számára Lovrencsicsnek köszönhetően. A gólörömökön kívűl azonban sajnos más pozitívumot igencsak nehéz összeszedni a mérkőzésről. Csapkodó játék, pontatlan átadások, meddő mezőnyjáték, kapu előtti tehetetlenség jellemezte a csapatok játékát szinte az egész mérkőzés alatt.
A diósgyőr nyert, de a játék képe azt sugalta, hogy ez a teljesítmény nagyon kevés lesz a Pápánál acélosabb együttesek ellen.
Benczés Miklós a DVTK vezetőedzője a mérkőzés utáni nyilatkozatában természetesen örült a győzelemnek, a nehezen induló tavasz első idegenbeli három pontjának.
Mi is! Reméljük legközelebb a jó játéknak is tapsolhatunk!
 
Hajrá Diósgyőr!
 
Hajrá DVTK!
 
Ocsenás Gábor    

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu