Sport
Foci! Foci! Tarka!
DVTK-Videoton 0:2

Vasárnap 18 órától a diósgyőri stadionban, mintegy nyolc- kilencezer néző előtt került sor a DVTK-Videoton NB1-es labdarúgó mérkőzésre. A Videoton egy-nullás félidő után, kettő- nulra nyert.
A mérkőzés kilencven percéről nehéz tudósítani. Csapkodó játék, eladott labdák, egyéni hibák tömkelege jellemezte az első félidőt. A második percben a Videoton szerencsés gólt szerzett, majd ki jól végezte dolgát, bajnokhoz nem méltóan bekkelni kezdett.Ezt kihasználhatta volna a diósgyőr, de vérbeli csatár híján csak a tizenhatosig tudott felfejlődni és ott elfogyott a tudomány.A spanyol alakulat mélyen formán kívül játszott, egyedül talán Gallardo harcossága, játékkedve dicsérhető.
 
A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A lelkes közönség már annak is tapsolt, ha két pasznál több is sikerült a csapatoknak. A második Vidi gól aztán végleg eldöntötte a találkozó végkimenetelét. A gólt a védelem és a kapus indiszponáltsága hozta össze, s így már remény sem maradt az utolsó percekben tíz emberre fogyatkozó Videoton előnyének egalizálására.
A mérkőzés színvonala nem érte el még a bajnokság kieső zónájában található csapatok átlag produkcióját sem. A Sport TV-nek köszönhetően, sajnos százezrek láthatták e szezoneleji kiábrándító találkozót.
 
Két dolog talán dicsérhető a mérkőzéssel kapcsolatban:
 
A küzdelem, és a közönség kitartása!
Reméljük ettől csak jobb jöhet!
 
Hajrá Diósgyőr!
Hajrá DVTK!
 
 
Ocsenás Gábor 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu