Kultur
Dana-ékszer
Parányi térbe alkotott harmónia.

Ékszer. Viseled, mert úgy érzed, segít kifejezni magadról valami fontosat: elkötelezettséget, összetartozást, ízlést. Viseled, mert színében, formájában, megvalósulásában Téged tükröz. Viseled, mert ékszert viselni jó érzés!

 

Aztán ahogy ízlésed tovább finomodik, ahogy személyiséged egyre komplexebbé válik; elkezdesz valami mást is keresni az ékszerekben. Már nem lesz elég a csillogás, a kiegyensúlyozott forma és színvilág. Már nem azért viseled, hogy elmondjon rólad valamit.

Ilyenkor aztán azért választasz ki egy ékszert, mert megszólít benned egy emléket, egy hangulatot. Ahogy a kezedbe fogod, azonnal rád talál az érzés a formában, a kompozíció megalkotásában, a minőség látványában. Azt a pillanatot éled újra át, amikor tökéletes egységben tudtad magad a természettel, a világgal. Ez a belefeledkezés pillanata, amiért érdemes élni. Olyan elementáris élmény! Miért is ne akarnád egy parányi térben megalkotott darabját a magadénak tudni?

A Dana-ékszer ilyen. Ott van benne készítőjének minden szenvedélye: ahogy az anyaggal bánik, ahogy formába önt és hajlít, ahogy finom precizitással alkotja újra a világ csodás formáit. Mindezt minőségi alapanyagokkal, tökéletes harmóniájú kompozíciókkal, a természet ihletésével.

Heti kód a Harsonajátékhoz: 151203 .  Vissza a játékhoz, katt!

 

Dana-észer, a parányi térbe alkotott harmónia. 

Kedves Olvasó a többi gyönyörű ékszert itt találod danaekszer.hu !További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu