Kultur
Toni Soprano alias James Gandolfini
Elárverezik Tony Soprano fehér Cadillacjét.
Boston, 2015. október 30., péntek (MTI) - Elárverezik azt a fehér Cadillacet, amelyet James Gandolfini színész vezetett az HBO Maffiózók című tévésorozatában. 
    A bostoni székhelyű RR aukciósház közlése szerint a 2003-as Cadillac Escalade ESV a sorozat utolsó három évadjában volt látható. A Maffiózók (The Sopranos) főszereplője, Tony Soprano kitalált maffiavezér karakterét a 2013-ban elhunyt James Gandolfini játszotta - tudósított a boston.com.
    Robert Livingston, az RR ügyvezető-helyettese pénteken elmondta, hogy a kocsi belsejében két Gandolfini-aláírás is látható, egyik a vezetőüléshez tartozó napellenző belső oldalán, a másik a kesztyűtartó fedelén.
    A kocsi annak a két egyforma Cadillacnek az egyike, melyeket a Movie Time Cars kölcsönzött a forgatásokra.
    Soprano, a főnök jellegzetes autója akkor jelent meg a filmben, amikor Tony és emberei megérkeztek valahova vagy elindultak, sok párbeszéd hátteréül is szolgált. A Sopranók fiktív világának különböző helyszíneire, a Bada Bing sztriptízbárba vagy Satriale húsboltjába is ezzel járt a "főnök".
     Az árverés november 12-én lesz, a kikiáltási ár 5000 dollár (1,4 millió forint).
    (http://www.boston.com/cars/news-and-reviews/2015/10/30/tony-soprano-cadillac-for-auction/aqRAu5LJJ1XbTcEyR42XdL/story.html)
 
 
Forrás:MTI 2015. október 30., péntek 19:53 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu