Sport
FOCI ! Foci ! Tarka !
Kecskemét-Diósgyőr 1:0


 
Vasárnap 16 órától került sor Kecskeméten 4000 néző előtt a Kecskemét-DVTK  NB 1-es labdarúgó mérközésre. A nyitó fordulót a TV 1-nek köszönhetően nem csak a helyszinen izgulhatta végig a nagy számú DVTK drukker /akik elkisérték és végig buzdították a csapatot/, hanem az otthon maradt szimpatizánsok is.
Igen izgulhatta, hiszen köszönhetően a balszerencsének és Rados kapus rossz kifutásának is, már a huszadik másodpercben tizenegyeshez juttottak a lilafehérek. Tököli Attila nem kegyelmezett és így már at első percben 1: 0-ra vezetett a Kecskemét. Ekkor talán senki sem gondolhatta, hogy ez lesz a mérkőzés egyetlen gólja. A kezdés sokja után hamar magára talált a Diósgyőr és egyre másra vezette a támadásokat a Spanyol légiósok vezetésével. Többet birtokolta a DVTK a labdát az első félidőben, de a kapu előtt hiányzott az átütő erő. A kecskeméti kontrák inkább a második félidőben jelentettek több veszélyt, mikor néha fejetlenül rohant előre a Diósgyör.Mentségükre legyen mondva hatalmas elánnal küzdöttek az egyenlítésért.
Összeségében elmondható, hogy a becsületesen, teljes erőbedobással küzdő csapatok párharcában a szerencsésebb csapat nyert. A döntetlen a játék képe alapján igazságosabb lett volna!
 
 
Hajrá DVTK!
Hajrá Diósgyőr!
 
Ocsenás Gábor


Hirdetés
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Társasjátékok mindenkinek, hihetetlen árakon !

Ha meg szeretné nyerni, katt a nyereményért !!!
 
  

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu