Kultur
CNN
Kevin Spacey fehérházi dokumentumfilm-sorozatot készít a CNN csatornának
Los Angeles, 2015. március 11., szerda (MTI) - Kevin Spacey a CNN tévécsatorna számára készülő fehérházi dokumentumfilm-sorozat narrátora lesz.

 
    A Variety.com értesülése szerint a hatrészes Race for the White House (Verseny a Fehér Házért) című széria abba avatja be a nézőket, hogy miként válhat valaki az Egyesült Államok elnökévé.
    A sorozathoz korábban be nem mutatott archív felvételeket, interjúkat is láthatnak majd a nézők egy elnökválasztási kampány eseményeinek bemutatása közben. Spacey pedig - aki a Kártyavár című Netflix-sorozatban éppen egy amerikai elnököt alakít - narrátorként szerepel a produkcióban.
    "Amikor létrehoztuk a CNN eredeti sorozatainak brandjét éppen ilyen típusú műsorokra gondoltunk, a Race for the White House pedig tökéletes háttér lesz a 2016-os kampány és elnökválasztás közvetítéséhez" - fogalmazott Jeff Zucker, a CNN Worldwide elnöke közleményében. 
    Mióta 2013-ban Zucker átvette a csatorna vezetését, a CNN egyre nagyobb hangsúlyt fektet a főműsoridőben futó dokumentum-stílusú programok bemutatására. A csatorna egy sor dokumentumfilmet is rendelt vagy sugárzott az elmúlt két évben.
http://variety.com/2015/tv/news/cnn-kevin-spacey-team-up-on-white-house-documentary-series-1201448606/
 
 
Forrás:MTI 2015. március 11., szerda 12:21 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu