Sport
Orbán
Orbán Viktor a nemzetközi úszószövetség vezetőivel tárgyalt
Orbán Viktor miniszterelnök (b3) fogadja Julio César Maglionét, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) elnökét (j) az Országház Munkácsy-termében 2014. július 21-én. Mögöttük Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke (b), Szabó Tünde, a MÚSZ főtitkára (b2), Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke (b4) és Kósa Lajos a 2021-es vb szervezőbizottságának elnöke, a Fidesz ügyvezető alelnöke (b5). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
 
    Budapest, 2014. július 21., hétfő (MTI) - Versenyszakmai, sporttartalmi szempontból sínen van a 2017-es magyarországi junior úszó világbajnokság és a 2021-es úszó vb előkészítése - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) vezetőinek hétfői budapesti megbeszélésén, amelyről a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatta az MTI-t.
 
    Havasi Bertalan elmondta, az Országházban lezajlott tanácskozáson részt vett Julio C. Maglione, a FINA elnöke, Paolo Barelli, a FINA főtitkára, Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója, Kósa Lajos, a szervezőbizottság elnöke, Vígh László, a Nemzeti Sportközpontok vezetője, Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Szabó Tünde, a Magyar Úszó Szövetség főtitkára is. 
    A felek részletesen megvitatták a két kiemelkedő sportesemény előkészületeinek állását, különös tekintettel az új versenyuszoda, a budapesti "úszópalota" terveire - tette hozzá Havasi Bertalan.
    
 
 
 
Forrás:MTI 2014. július 21., hétfő 13:07 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu