Technika
Vissza a jövőbe
foltin,2014. március 5., szerda 09:11
itt a lebegő deszka
 A Vissza a jövőbe című klasszikus filmben Marty a jövőben, pontosan 2015-ben már kerék nélküli gördeszkával leckézteti meg a gazfickókat. A Nike mindig is az előremutató fejlesztések híve volt, így biztos szomorúan vették tudomásul, hogy nem, hogy önbefűző cipő nincs a jövőben, de még lebegő deszka sem. Ezen felbuzdulva 2010-ben bejelentették, hogy kerek 5 év múlva ők bizony piacra dobják a jövő cipőcsodáját - legalábbis, ahogy azt a nyolcvanas években elképzelték.
 
Ha ez a futuristáknak nem lenne elég, a tudósok elkészítették a légdeszkát is! A jövő visszavonhatatlanul itt van. Azt mondjuk nem tudjuk biztosan, hogy széles gábori értelemben kapcsolták-e ki a gravitációt, vagy egyszerűen egy jól megrendezett vicc-e (igazából tudjuk: ez bizony egy vicc), de készítettek egy microsite-ot is a légdeszkának, ami szintén ugyanúgy néz ki, mint ahogy azt  harminc évvel ezelőtt elképzelhették a sci-fi írók.
 
A huvrtech.com/ légdeszkát bemutató videójában nem más mutatja be a jövőbe repítő produktumot, mint Christopher Lloyd, aki ugye az őrült Dokit játszotta a filmben. Hogy még hitelesebb legyen ez az egész, a gördeszka Micheal Jordane, a menetszélben megőszült Tony Hawk próbálja ki először a HUVr Boardot, majd Moby is tesz vele pár tiszteletre méltó métert. Az áldokumentumfilmnek látszó termékbemutatónak elsőre ránézésre semmi köze nincs az önbefűző cipőhoz, de nem kell túl merészet tippelnünk, ahhoz hogy ez egy jól megrendezett felvezetése a cipőnek. A Mashable szerint mondjuk a Funny od Die áll a dolog mögött.
 
 Forrás:index.hu
 


További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu