Sport
FOCI! FOCI! TARKA!
MAGYARORSZÁG-FINNORSZÁG 0:0


 A PUSKÁS FERENC stadionban 2011.10.11.-én este nyolc órától került sor az Európabajnoki selejtező csoport záró fordulójára labdarúgó válogatottunk számára.
Már korábban eldőlt, hogy nemzeti csapatunk nem jut ki az EB.-re, s így tulajdonképpen már tét nélkül várhatta a teltházas közönség és a televizíó előtt ülő milliók az összecsapást.
A szurkolók felszabadult játékot, győzelmet vártak a csapattól, hiszen a korábbi összecsapások színvonala és eredményessége ezt joggal feltételezte.
Nos, a fieszta, a jó játék és a győzelem is elmaradt!
Az első félidőben a kimaradt helyzetek, a másodikban viszont már a játék színvonala is bosszantotta a szurkolókat. A finnek kapu előtti ügyetlenkedésének és Király Gábor parádés védéseinek köszönhetően a lefújáskor még a gól nélküli döntetlennek is örülhettünk.
A mentálisan és fizikálisan is elfáradt csapatunk, egy csatában megtört hadsereg benyomását keltette, mikor a pályáról leballagva fogadta a lelkes közönség tapsát, mely valószínűleg a korábbi mérkőzéseken nyújtott teljesítménynek szólt.
Összességében a csoportban kivívott 3.- és a világranglistán elfoglalt 27. hely is jelzi, hogy labdarúgásunk előrelépett!
 
Ocsenás Gábor       
 


További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu