Sport

   HARSONA TENISZ KUPA 
  DÉDESTAPOLCSÁNY 2012

A Miskolci Harsona szervezésében került sor 2012. 10. 07.-én Dédestaplocsány festői szépségű környezetében az Expredience Hotel teniszpályáján a Harsona -Ex-Imp -GNR vállalkozások szervezésében, a második alkalommal kiírt HARSONA - UNICUM Tenisz kupára.

A szervező bizottság az amatőr versenyzők jelentkezését csak úgy tudta elfogadni, ha a versenybe nevezett „sporttárs” hoz magával teniszütőt és legalább két darab labdát. A versenykiírás szigorú feltételének nagyon sokan megfeleltek, így hát nem volt akadálya annak, hogy a Dédestapocsányi Open küzdelmei pontosan tíz órakor el is kezdődjenek.

A kifogástalan talajú salakos pályán kitűnő időben és hangulatban folytak a mérkőzések egészen késő délutánig. A verseny időtartama alatt a szálloda wellness részlege gondoskodott a szépszámú szurkolósereg igényes szórakoztatásáról, lazításról, pihenéséről. Természetesen e szolgáltatásokkal csak azok éltek, akik az öldöklő küzdelem, harc, csata láttán, a szurkolásban megfáradva, megtörve, már nem bírták tovább idegekkel a mérkőzések feszültségét.A vonalbíró szemmel alig tudta követni a labdameneteket.

A mérkőzések jegyzőkönyve, valamint az ANDY művészfotó által készített mintegy hétszáz fénykép bizonyító erejű tanúsága alapján délután három órakor került sor az eredményhirdetésre. Az értékes díjakat a szervező bizottság nevében a versenyen kiemelten, szabad kártyával induló Ocsenás Gábor az Ex-Imp Kft. Ügyvezetője adta át.


Néha visszajön a labda.

A fődíj, a két deciliter Unicum, és oklevelek átadását követően a versenyzők és a szurkolók, a hotel gulyáspartiján vettek részt, hol az esti órákig taglalták,- immár teli gyomorral- a verseny élményeit.


A profiknál sem sikerül minden.

A verseny végeredményét a jegyzőkönyv és a valószínűleg szavahihető krónikás alapján az alábbiakban közöljük:

 

Abszolút kategória:                I. Ferencz Gábor

 

                                               II. Kőrösy Csaba

 

                                               III. Nagy Antal

             

A korosztályos bajnokok:

 

20-30 év közöttiek:              Ocsenás Zsolt30-40      „                            Ferencz Gábor

40-50      „                            Nagy Antal

50-55     „                             Kőrösy Csaba

55-60                                   Ocsenás Gábor

 

 A nagy sikerű teniszverseny lebonyolításáért a szervezőknek, a kitűnő vendéglátásért az Expredience hotelnek, a jó időért az időjárás felelősnek ezúton is köszönetünket fejezzük ki!

Reményeink szerint jövő év októberében immár a III. kupán ismét találkozunk.

No, de addig is mindenki forgassa a Tenisz Alapjai c. kézikönyvet, sokat gyakoroljon, sportoljon, az egészsége megőrzése, illetve sportélményei gyarapítása érdekében.

Üdvözlettel, a krónikás:

 

                                              Ocsenás Gábor    

Hirdetés:katt
 
 
 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu