Sport

Távozott az 1 pontos profi

Diósgyőri TT

Megtörtént ami már a levegőben volt: Tornyi Barnabást Tóth László váltotta a Diósgyőr kispadján. A hivatalos közlemény „kimagaslóan profi munkát végzett profi hozzáállással.”
 A tények: a Katarból egyesek által megváltóként várt vezető edző irányításával minden idők egyik leggyatrább élvonalbeli produkcióját hozta össze a DVTK, 6 mérkőzésen a megszerezhető 18 pontból 1-et sikerült begyűjteni. A Vasastól elszenvedett vereséget követő sajtótájékoztatón megkérdezték Tornyitól, hogy lemond-e, amire visszakérdezett: miért mondanék le? Ugyan miért is? – például azért amiért újpesti kollégája a skót McStay vette a kalapját, az eredménytelenség miatt, pedig a lila-fehérek egy győzelmet is arattak, éppen az akaratgyenge Diósgyőr ellen.  

Nyílt titok volt már jó ideje, hogy a DVTK vezetése szívesen elköszönne Tornyitól, csak a szerződése miatt ez igen csak drága szórakozásnak ígérkezett, mivel matematikailag még nem esett ki a klub. A háttérben ment rendesen a malmozás (például Tornyi bejelentkezett Káli Sándor polgármesterhez – Nagy Béla  ügyvezető „főnökéhez” egy kis baráti csevegésre). Ezt követően felgyorsultak az események és szerda délután cukorszirupba mártott, édes közlemény jelent meg a klub honlapján, amiben bejelentették az ügyvezető elfogadta a felajánlott lemondását. „Kimagaslóan profi munkát végzett profi hozzáállással” – állt többek közt a közleményben. Szegény Nagy Béla igazán megizzadhatott, még sikerült ezt megfogalmaznia…  A tavaszi maradék 9 mérkőzésre Tóth László kapott megbízást, segítői: Benczés Miklós és Vitelki Zoltán. Kapusesdő: Veréb György. Hagymási pályaedző pedig nyilván mesterével együtt távozik.További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu