Sport
A Győr elbukott Diósgyőrben
Az OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómeccsén a Győri ETO Diósgyőrben reménytelen játékkal kapott ki.
 A Debrecen szombati, kaposvári pontvesztése azt jelentette, hogy a Győr győzelme esetén pontszámban megelőzheti a listavezetőt.
 
Ehhez persze saját pályáján le kellett volna győzni a Diósgyőrt, ami pedig még egy bajnokaspiránsnak is nehéz dió.
 
A 46. szülinapját ünneplő Csertő Aurél ETO-ja már a kezdő sípszó után behúzta a fejét, a masszív drukkkerhad által buzdított hazaiak irányították az eseményeket.
 
Ez pedig gólt ért, a 16. perceb Aleksidze kezezése miatt megítélt büntetőt Luque értékesítette, a győriek pedig az ütlegelő Dordevic kiállításával tovább nehezítették a helyzetüket.
 
A folytatásban durva játék következett, de a szünet után foci is volt, nem is akrámilyen, Seydi szemrevaló átemeléssel lényegében pontot tett a diósgyőri győzelmre.
 
Az utolsó félóra a szurkolók fölényét hozta, az eredmény nem változott, a Győr elszalasztotta a lehetőséget arra, hogy átvegye a vezetést a DVSC-től, a Diósgyőr viszont lassan dobogós pozícióba kerül.
 
"A kiállítás és a 11-es okozta hátrányt nem bírtuk el, de emberhátrányban jól játszottunk. Egyéni hibák miatt kaptunk ki" - mondta Csertői Aurél, az ETO trénere, győztes kollégája, Benczés Miklós szerényen beszélt: "Játszottunk már jobban, a Győr pedig emberhátrányban is veszélyes volt".


Forrás: HIR24.hu
 


További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu