Kultur
ABCÚG
Üzenet Félázsiából
Négymadár karikatura
Mátyás Győző jegyzete Vasárnap, 2012. július 29. 09:03
Tisztelt Képviselőtársaim!
 
Én teljes mértékben osztom képviselőtársam dühének felháborodását a bulvárkacsán lovagló médiaterrorista sajtó szenzációhajhász támadásainak megalapozatlan rágalmai miatt. Teljes mértékben osztozok az ő nézeteinek igazságtartalmában, hogy itt rendszerhiba történt. Súlyos rendszerhiba.


Én igenis kimondom: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének hibája az, hogy nincs az egyértelműség erejével leszögezve, hogy fideszes képviselő gyereke automatikusan bekerül az egyetemre, függetlenül a ponthatár meghúzásának mikéntjétől.
 
Hát ennyi ne járjon a Fideszes képviselő gyerekének, illetve a gyerek apjának, aki éjt nappallá téve véres verejték bevetésével dolgozik a családja felvirágoztatásának terén, mert tudja, hogy ezzel szolgálja legjobban a haza üdvének jobbá fordítását? Aki áldozatot nem ismerve vállalja a munka terhelésének feszültségét, hogy ő országgyűlési képviselő, meg önkormányzati is, meg megyei elnök és legalább három igazgatótanácsi tagság nyomja a felelősségének vállát. 
   
Hát egy ilyen embernek ne, aki úgyszólván a Nemzeti Együttműködés Rendszere oszlopának, sőt erős várának tekinthető? Miért nincs egyenesen az Alaptörvénybe beleiktatva, hogy fideszes képviselő gyereke hülye felvételi hókuszpókuszok nélkül mehessen az egyetem padjába. És azután se lehessen az ő energiáját mindenféle vizsgákkal meg dolgozatokkal zaklatni. Még azt sem mondom, hogy az a gyerek soha nem fog belátogatni az alma muter kapui közé. Sőt. Hát hadd bulizzon, csajozzon a jövendő vezető osztályának letéteményese, mielőtt az élet rögös útjára hág.
 
Hát nem-e a fideszes képviselő gyerekéből válik majd el a jövő vezető rétege, a felső-középosztály dandárja? Elvégre ők kapják majd a legjobb hivatali állásokat, ők lesznek a jövő minden Közgép-birodalmának alapító atyái, akik minden közbeszerzési pályázatot megnyernek, és az összes uniós pénzt becsatornázzák. Hát nem-e általuk épülik és virágozik a NER?
 
Na, éppen ezért nem értem hogy mér kell ezeknek a tehetséggel teli gyerekeknek bohóckodni a kredencekkel vagy kreditekkel, vagy mikkel. És azt meg végképp nem értem, hogy az hogyan engedhető meg, hogy a médiaterrorista sajtó a médiaterrorista eszközei révén a megrágalmazási ténykedést eszközölje ezek ellen a csupa becsület fiatalok ellen. Amikor inkább a tiszta dicsérettel kellene őket megilletni az újítási buzgalmuk miatt. Mert hát micsoda különlegesség levelezősen elvégezni a torna egyetemet. Hát mekkora tudás kell ahhoz, hogy az ember bemutasson egy szekrényugrást levél útján. Vagy hogy írásban elveti a sulykot. Pedig abban különösen jók. 
 
Erre a rágalomkommandós liberkomcsi sajtó, amelyiknek hazugság folyik a vériben, megmanipulálja a tényeket. És beletörli a sáros lábnyomát annak a kitűnő egyetemi vezetőnek a becsületibe, aki saját kezűleg tette helyre az igazságot. Pedig ez a mi nagyszerű elvbarátunk már azzal is bizonyította az alkalmasság próbáját, hogy majdnem levajazta a Pali doktoriját. Be is választottuk azonnal az olimpiás bizottságba. Hát milyen firnájszos jelentés írását eszközölte, majdnem el lehetett sikálni vele az egész pálgium ügyet. (Jut eszembe, ugye törődve van az ügyvéddel, aki a különvéleményt írta.)
 
Úgyhogy én helyt adok a miniszterelnök úr meglátásának abban, hogy itten „ellenforradalmi kísérletek” ütötték fel a fejüket a felsőoktatásban. Hát mi más az, ha nem a fülkeforradalom céljainak meggyalázásra kerülése, hogy derék, becsületes, dolgos, a nemzet talppiléreinek számító fideszes képviselők gyerekeinek kétségbe vonják a diplomájuk jogos voltát. 
 
De mi is a hibásság területére tévedtünk, mert engedjük a médiaterrorista sajtót médiaterroristálkodni. Olyanoknak, akik még hírből sem ismerik az összefogást. Teljesen igaza van a miniszterelnök úrnak.„Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. 
 
A régi rendszerben ez működött nálunk is. Ott volt összefogás. Összefogdosták az ilyen akadékoskodókat, aztán néztek ki a rácson.
 
De egyszer a mi végtelen türelmünknek is véget ér.
 
  Forrás:168ora.hu

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu