Auto
Erősebb motorokat kap az Insignia
A 2012-es modellévre erősebb motorokat és új navigációs rendszereket kap az Opel Insignia.Nincs különös ismertetőjele az Opel Insignia 2012-es változatának, és műszakilag sincsenek nagy újdonságok. Az 1,8 literes motor gyártását befejezik; néhány piacon anyagi okok miatt mostanáig kínálták a régi szívómotort, amelyet mindenhol vált az 1,4 literes, 140 lóerős turbós.
A másik említésre méltó dolog, hogy a kétliteres benzines turbómotor összkerékhajtással kombinálva immár 250 lóerős teljesítményű, nyomatéka 400 Nm-re emelkedett. Csak jövő tavasszal érkezik meg, de legalább végre megvásárolható lesz a kétliteres, biturbó dízel, amelyet eredetileg már a kombi karosszériával együtt bemutattak, de mégse kezdték meg a sorozatgyártását.
A kétliteres, 220 lóerős benzines turbómotor esetén az ecoFLEX változat aerodinamikai csomagja és alacsony gördülési ellenállású abroncsok csökkentik a szabványos fogyasztást 7,6 l/100 km-es szintre.


Az utastérben a Navi 600 és Navi 900-as fejegységek jelentik az újdonságot. Az Opel Eye kamera rendszer követési távolság kijelző funkcióval bővült.

Forrás: HVG.hu
 
Az OPEL gépkocsijait teljes választékban megvásárolhatja az OPEL Barcika-nál.

 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu