Sport
Július végén kezdi a munkát a Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője
Miskolc, 2012. június 14., csütörtök (MTI) - A tervek szerint július végén kezdi meg a munkát Tim Kehler, a jégkorong ob I-ben és a közös magyar-román bajnokságban, a Mol Ligában is ezüstérmes Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője.


A klubvezetés csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a soron következő bajnokságot érintő elképzelésekről, és bemutatta az új játékosokat.
    A kanadai szakember - aki honfitársát, Bob Devert követi a kispadon - július végén érkezik Miskolcra, ezt követően lát hozzá a keret tagjainak felméréséhez, valamint alakítja ki a Mol Liga rajtjáig szóló programját. Kehler tervei szerint az együttes heti két edzőmérkőzéssel készül majd a következő szezonra.
    A sárga-feketék egy kanadai játékossal már erősödtek, Yashar Farmanara a támadósorhoz csatlakozhat, és minden bizonnyal további két honfitársa is érkezik még az együtteshez. Visszatért a Jegesmedvékhez a válogatott Láda Balázs, aki az előző idényben a Sapa Fehérvár AV19 gárdáját erősítette. Ugyancsak Miskolcon folytatja a pályafutását a ferencvárosi Wéber Zsolt.
    A Jegesmedvék - terveik szerint - 28 fős kerettel vágnak majd neki a szeptemberben rajtoló Mol Liga küzdelmeinek.
    A sajtótájékoztatón szóba került még a Continental Kupa is, amelyben a miskolciak a második körben érdekeltek, és szeretnék megszerezni a csoportrendezés jogát. A tornán finn, kazah és lett csapatok is részt vesznek.
 
 
Forrás:MTI 2012. június 14., csütörtök 16:45 

További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu