Kultur
Nemrég  néztem meg a You Tube-on Szíj Melindát parodizáló műsort 
és egyetlen szóval tudnám összegezni azt,amit a "produkcióról" gondolok:-Borzalmas!!!

 
 Egyáltalán nem nevethetnékem támadt tőle,hanem döbbenten néztem….korunk emberét néztem….s hallgattam a nevetését…(vicsorgását)…s közben elolvasgattam a videó alatti commenteket is a szintén "remekül szórakozóknak"….
 
 Azt gondolom,ha Melinda látja önmagát így, abból ő nem fog felállni…..
 Borzalmasnak azért ítélem, mert ez esetben egy ember(AZ EMBER!!!) abszolút pozitív tulajdonságai képezik a paródia tárgyát.
 Sajnos korunk emberének már minden nevetséges és (Friderikuszt parodizáló szavait idézve)-"szánalmas",ami még ÉRTÉK! (volna)
 Érték volna akkor,ha nem értéktorzulásban szenvedő emberek tekintenének arra…..
 Egy anyának a családja érdekében végzett tevékenységeit megvetendőbbnek ítélni, egy "megasztár" élettől csak olyan ember képes, akinek nyilvánvalóan fogalma sincs a természetes dolgokról, s csak a természetellenes megnyilvánulások képesek érdeklődését kiváltani.
 Sajnálom Szíj Melindát nagyon és biztos vagyok abban,hogy már ő is tudja azt, hogy élete legnagyobb tévedése volt a megasztár című pénzgyártó cég csalijára ráharapnia…..hisz ott csak vesztesek születnek, mert aki kicsit józan még,az tudja,hogy a leginkább kifosztott a "győztes"/lesz/.
 Ahhoz tudnám hasonlítani a médiaipar ezen ágazatát,mint egy húsdaráló….de nem húst, hanem embert(embereket) darálnak le…teszik mindezt rendkívül magas intelligenciával kidolgozott módon (rejtetten!!),tervszerűen,a mind nagyobb PROFIT érdekében!
 S, hogy mindeközben hány ember megy tönkre lelkében és válik képtelenné a továbbiakban normális (vagy legalább normálishoz hasonló) élet élésére,az számukra lényegtelen.
 Fő a nézettség és a PÉNZ!!!
 Ezekre a barbár módon embert daráló műsorokra igény van ,sőt az emberek legtöbbje hasát fogva a nevetéstől konzekválja embertársának kinyírását….mert maga is annyira sötét,hogy felismerni képtelen,hogy épp egy gyilkosságot lát…mégpedig olyan arcátlan módon kivitelezve, hogy a gyilkos személyének beazonosítása soha nem fog megtörténni!!!
 A gyilkos a tömeg, a másik ember, mindazok,akik "jóízű" nevetésük közben annak felismerésére (is) képtelenek, hogy amit látnak, az rég nem a humor kategóriája… hanem a jónak, az értéknek,a dicsérendőnek sárba taposása, meggyalázása és helyette a galád,az undorító, az aljas,a hányingerkeltő megistenítése és csillagos égig való felmagasztalása.
 A "nagy sztárság" pedig ha tény is, érdemes azon elgondolkodni, hogy KI? és KIK? előtt tény…
 Mert Alkotónk előtt a nullától is kevesebb,minuszos,adós,nagyon-nagyon sokkal tartozó…
 Alkotónk előtt sztár a Szíj Melinda szelídsége ,alázata, embertársainak soha-semmiféle formában kárt és zavart nem okozni akaró szándéka,aztán sztár még előtte az is,hogy nem a ruházatával hívja fel magára a figyelmet és még az is nagyon tetszik Istennek,hogy a gyerekeit nagyon szereti és mindig gondol rájuk…..és még hosszan sorolhatnám mindazokat a jellemvonásait,amelyek miatt akkor is Ő A SZTÁR,ha sztárságának tényeit felismerni képtelenek dönthetnek a sztár címkék osztásáról és merészelik gúny tárgyává tenni a jót és az igazi, VALÓS ÉRTÉKEKET!
 Ui:A médiacápa ember ellenes(emberiség ellenes)"szórakoztatásának" gyümölcseit jó volna mihamarabb tudomásul vennünk,s talán elmúlna röhögőgörcsünk,amikor rátekintünk pl a Big Brother "győztesének" életútjára … s ha idióta műsorokon való nevetgélés helyett ilyesmin gondolkodnánk, akkor talán mi magunk nem válunk a médiaipar betelefonálós (bárgyú) kiszolgálószemélyzetévé, hanem élhetünk olyan életet, amelyben a moslékot annak tudjuk nevezni, ami:MOSLÉK!!!!
 s így (talán),miután felismertük, abba tudjuk hagyni a fogyasztását is… hisz nem disznók vagyunk… vagy de???

Géczi Irén

Forrás:harsonaujsag.hu


További képek megtekintése

Szólj hozzá a cikkhez!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
© 2010 miskolciharsona.hu